Kutatások, tudományos anyagok, érvek

Újabb tudományos publikáció igazolja a homeopátia hatását

A Drosea rotundifolia homeopátiás szer hatását a hörghurut kezelésében most egy tudományos vizsgálat is igazolja.

A veronai orvosi egyetemen Dr. Fabio Arruda-Silva, Dr. Paolo Bellavite és Dr. Marta Marzotto funkcionális genomikai kutatásokat folytattak egy légzőszervi megbetegedéseknél hagyományosan alkalmazott gyógynövény, a Drosera rotundifolia (Kereklevelű harmatfű) hatásainak feltárására in vitro a hörgőhám sejteire. 

Ez a tanulmány azt mutatja, hogy a hagyományos homeopátiás gyógyszerkönyvben használt hígított gyógynövénykivonat megváltoztathatja az mRNS expresszióját, amely megbízhatóan és reprodukálhatóan mérhető. A hagyományos növények alacsony dózisát és a homeopátiás hígításokat most molekuláris biológiai technikákkal vizsgálják a differenciál gén expresszió elemzéséhez és a bioinformatikához.


Forrás:

https://www.nature.com/articles/s41598-021-81843-y


  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Köhögés, hörghurut homeopátiás kezelése

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024