Köhögés

Homeomami: Milyen a köhögésed? Hol érzed, hogyan köhögsz?

A címben feltett kérdések az elsők, amikor homeopátiás szemlélettel szeretnénk köhögés elleni szert választani.

 • Homeomami: Milyen a köhögésed? Hol érzed, hogyan köhögsz?

  Homeomami: Milyen a köhögésed? Hol érzed, hogyan köhögsz?

Ritka, hogy csak köhögünk, a köhögés általában  valamilyen más felső légúti bajjal jön együtt. Az oka legtöbbször a légutak vírusos vagy bakteriális fertőzése.

Télen gyakori a gégegyulladás is, amit úgy tudunk megkülönböztetni a torokgyulladástól, hogy a fájdalom lejjebb érezhető. Másik tünete a rekedtség, náthával. 

Sok minden számít, amikor homeopátiás szert keresünk a köhögésre. Hol fáj, hol kapar, milyen a hangja (pl. bébifóka vagy kutyugatás)?  

A száraz köhögés sokszor indul viszkető, kaparó érzéssel. A szert eldöntheti az is, hogy a légutak melyik részén érezzük!

A cikk itt folytatódik.

 

 

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Influenza & téli betegségek e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Köhögés, hörghurut homeopátiás kezelése

   tovább
  • letöltöm

   Túlélési tippek fesztiválozóknak

   tovább
  • letöltöm

   Influenza, láz, megfázás homeopátiás kezelése

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024