GYIK- gyakori kérdések

Mennyi idő alatt hat a homeopátiás gyógyszer?

Mennyi idő alatt fejti ki hatását a homeoptáiás gyógyszer?

A homeopátiás gyógyszer hatásának gyorsaság az adott egészségi problémától függ. A heveny tünetek kezelésekor (pl. sérülés utáni duzzanat,  felsőlégúti panaszok, stb.) a hatás gyorsan jelentkezik: a helyzettől függően néhány perccel, órával vagy nappal később. Krónikus betegség esetén a kezelés is hosszabb, és csak orvosi vizsgálatot követően kerülhet rá sor.


Forrás: 

Michéle Boiron-Francois Roux gyógyszerészek: Bevált homeopátiás ajánlások gyakori problémákra

SpringMED kiadó, 2011

  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024