GYIK- gyakori kérdések

Homeopátia az állatgyógyászatban

Lehet állatokat is homeopátiával kezelni?

A homeopátiát 150 éve alkalmazzák állatgyógyászatban házi-, haszon-és versenyre kitenyésztett állatok, különösen versenylovak kezelésére. Egyre több tenyésztő használja a homeopátiát elsősorban azért, mert nincsenek benne olyan káros anyagok, amelyek felgyülemlenek a szervezetben, így nem kerül veszélybe állományuk „bio-” minősítése. A homeopátiával az állatok hatékonyan, méreganyagoktól mentesen és a gyógyszerhez való hozzászokás kockázata nélkül gyógyíthatók.


Forrás

Michéle Boiron-Francois Roux gyógyszerészek: Bevált homeopátiás ajánlások gyakori problémákra

SpringMED kiadó, 2011

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Kutyabaj és macskajaj homeopátiás kezelése e-könyv

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024