GYIK- gyakori kérdések

Hogyan vegyem be a homeopátiás gyógyszereket?

Általában a homeopátiás gyógyszert tanácsos nem közvetlenül az étkezések előtt vagy után, tiszta, kiöblített szájon át bevenni.

 A golyócskákat tartalmazó tubusból általában öt golyócskát kell egyszerre bevenni. Ahol a gyógyszer dózisonként  van csomagolva (pl. Oscillococcinum) egy tubusdózisnyi mennyiséget egy alkalommal, egyszerre kell bevenni. Az allopátiás gyógyszerekkel szemben a homeopátiásak adagolása független a beteg életkorától és súlyától. Nem a mennyiség, hanem a szedési gyakoriság számít.


  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024