GYIK- gyakori kérdések

A homeopátiás gyógyszerek kiszerelése

Milyen kiszerelésben kaphatók a homeopátiás gyógyszerek?

A homeopátiás gyógyszerek lehetnek monokomponensűek, azaz egy hatóanyagot tartalmazóak (ezek leggyakrabban tubusos kiszerelésben, golyócska formában vagy tubusdózisokban, granulák formájában kaphatók), illetve komplex termékek (amelyek több különböző hatóanyagot tartalmaznak). A gyógyszertári kiszerelési formák lehetnek: kenőcsök, gélek, szirupok, tabletták, szemcseppek, egyéb cseppek, illetve kúpok.


Forrás

Michéle Boiron-Francois Roux gyógyszerészek: Bevált homeopátiás ajánlások gyakori problémákra

SpringMED kiadó, 2011

  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024