Köhögés

Köhögés kezelése komplex szerrel

A homeopátiás gyógyszerek gyakran nagyon hatékonyak mind a száraz, mind a hurutos köhögés kezelésében. Egyszerre segítik a gyulladásos reakció gyors lezajlását, a tökéletes váladékoldást, így az esetleges szövődmények elkerülését.

 • Köhögés kezelése komplex szerrel

  Köhögés kezelése komplex szerrel

Hogyan hatnak a homeopátiás szerek a köhögésre?

A homeopátiás gyógyszerek gyakran nagyon hatékonyak mind a száraz, mind a hurutos köhögés kezelésében. Egyszerre segítik a gyulladásos reakció gyors lezajlását, a tökéletes váladékoldást, így az esetleges szövődmények elkerülését.

A homeopátiás szerek a szervezet öngyógyító képességét serkentik. Sokféle homeopátiás szer létezik a különböző fajta köhögések csillapítására, a megfelelő szer kiválasztása gyakran nagy gyakorlatot igényel.

Homeopata orvosok kerestek megoldást a problémára, és alkották meg a komplex szirup készítményt, amelyet a gége-, légcső- és hörghurut kezelésében évtizedek óta sikerrel alkalmaznak mind gyermekek, mind felnőttek gyógyításakor. A többkomponensű, komplex készítménnyel az esetek többségében magunk is hatékonyan tudjuk enyhíteni és gyógyítani a kellemetlen tüneteket.

A köhögés komplex szirup nem befolyásolja az éberséget, nem okoz aluszékonyságot, ugyanakkor a betegek visszajelzései megerősítik a gyógyszer köhögéscsillapító hatását. Nem tartalmaz alkoholt és egyéb bódító hatású hatóanyagokat.

Kinek ajánlott a szirup szedése?

A szirup a hagyományos köhögéscsillapító szerekkel ellentétben nem tartalmaz alkoholt és nyugtató, bódító hatású szereket. Nem okoz aluszékonyságot, kisgyermekek, várandós anyák, idős korúak is szedhetik. Cukorbetegeknél a szirup szacharóz tartalmát figyelembe kell venni a napi szénhidrát mennyiség számításánál.

Homeopátiás összetevői a köhögés specifikus sajátosságait veszik figyelembe, ezáltal a köhögés különböző formáinak gyógyítására lehet felhasználni.

Különösen jó eredmény érhető el, ha a betegség legkorábbi stádiumában kezdődik meg a homeopátiás kezelés, ezáltal ugyanis elkerülhetővé válik a súlyos szövődmények kialakulása.

Mit tegyek, ha gyermekem nem nyeli le a szirupot?

A szirup a többi homeopátiás szerhez hasonlóan a száj nyálkahártyájáról szívódik fel. Nem szükséges lenyelni, elég, ha a szer érintkezik a száj belső felületével. A szirup kevés vízben hígítva is bevehető.


  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Köhögés, hörghurut homeopátiás kezelése

   tovább
  • letöltöm

   Influenza & téli betegségek e-könyv

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024