Homeopátiás kisokos babáknak

Mit adhatunk egy szárazon köhögő csecsemőnek?(x)

A száraz köhögésre bevált hagyományos hatóanyagok közül számos olyan létezik, mely nem adható gyermekeknek, (pl. pentoxyverin, oxeladin, levodropropizin, kodein) vagy csak bizonyos korhatár felett rendelhetők (dextrometorfán).

 • Mit adhatunk egy szárazon köhögő csecsemőnek?

  Mit adhatunk egy szárazon köhögő csecsemőnek?

A csecsemők köhögésének csillapítása még nehezebb feladat, itt a vény nélkül kapható gyógyszerek közül egyik sem áll rendelkezésre. A köhögés kezelése homeopátiásan, az egyéni tünetek szerint  nehézkes, hiszen a gyermek általában otthon van, és szülő megy el a patikába, ahol tanácsot kaphat.

Mit adhatunk ilyenkor?

Egy új, kimondottan száraz, ingerlő köhögésre összeállított komplex homeopátiás szirupot. (KORHATÁR MEGKÖTÉS nélkül adható)

A komplex szirup előnye, hogy a száraz köhögés csillapítására ritkábban használt, de nagyon hatásos homeopátiás szereket is tartalmaz, melyeket monokomponensű szerként nem tartunk otthon. Nagyon széles skáláját fedi le a panaszoknak, ezért különösen ajánlott olyankor, ha a páciens egy kisbaba, vagy csak egyszerűen hatékony, természetes megoldást keresünk – mondjuk egy gyerek éjszakai száraz köhögésére.   

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Köhögés, hörghurut homeopátiás kezelése

   tovább
  • letöltöm

   Influenza & téli betegségek e-könyv

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024