Tanfolyam, webinárium, képzés

Köhögés, a légutak kéményseprője - webinárium

Jó néhány betegség tünete lehet a légutak tisztítására szolgáló összetett folyamat, a köhögés.

A köhögés egyfajta védekező mechanizmus, egy reflex. Célja a légutakba került irritáló, légszennyező anyagok kisöprése, ezért is mondják azt, hogy a köhögés az alsóbb légutak kéményseprője.  Gyulladás esetén a felhalmozódó nyák szintén köhögést provokálhat.  A hurutos nyák távozása a gyógyulási folyamat része, ezért a produktív köhögés csillapítása nem ajánlott.  

Előadásunkban  csoportosítjuk a köhögéseket a jellegük (száraz, produktív, vegyes) a tünetek (ugatós, reszelős, fullasztó, stb.), a kiváltó okok (átnedvesedés, hideg szél, stb.) és a köhögést enyhítő vagy súlyosbító körülmények (lefekvés, ivás, meleg, friss levegő, stb.) szerint. Megtudhatod azt is, milyen homeopátiás szerrel segítheted szervezeted munkáját a különböző köhögéstípusok esetén. 

 Az előadás fő témái:

 • Mikor és mitől köhögünk?
 • A köhögés fajtái. Melyik köhögés hasznos, és mikor kell a köhögést csillapítani?
 • Ugató, reszelős, meleg italtól javuló, éjszaka kezdődő? Mit kell megfigyelnünk, ha köhögésre keresünk homeopátiás szert?


Előadónk, Dr. Sebő Zsuzsanna gyermekgyógyász főorvos, mentőorvos, homeopata. Pomázi gyermekorvosi rendelőjében több mint 20 évig alkalmazta a homeopátiát gyermekek gyógyítására. 

 Az előadás ingyenesen megtekinthető, de regisztrációhoz kötött. 

>> Jelentkezés itt! 

 

Összegyűjtöttük a 16 alap homeopátiás szert, amelyet ajánlunk házipatikádba.

Ha maradt még kérdésed, kérdezz homeopátiás szakértőinktől!


  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Köhögés, hörghurut homeopátiás kezelése

   tovább
  • letöltöm

   Influenza & téli betegségek e-könyv

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2022