Orr-fül-gége, torok, nátha, arcüreg

Gégegyulladás, rekedtség homeopátiás kezelése

Megfázáskor a hangunk rekedtté, fátyolossá válik.

 • Gégegyulladás, rekedtség homeopátiás kezelése

  Gégegyulladás, rekedtség homeopátiás kezelése

 • kinyomtatom

 • elküldöm

 • ajánlom

E gyakori jelenség hátterében leggyakrabban a gége vírusos vagy bakteriális fertőzése áll. Gégehurut, gégegyulladás alakul ki, ami fájdalmas rekedtséggel járhat. Rekedtséget okoz a hangszálak gyulladása is, mely tanároknál, előadóknál, énekeseknél a túlerőltetés következménye is lehet. A hang elmélyül, a hanghordozás szokatlanná válik. Gyakori kísérő tünet a köhögési inger és a száraz köhögés is.

Hogyan segít a homeopátia?

A homeopátia mint szelíd gyógymód óriási jelentőséggel bír a légutak rettegett betegségeinek gyógyításában. Igen fontosak az úgynevezett komplex homeopátiás gyógyszerek, melyekben több jól bevált hatóanyag csoportosítva található. A homeopátiás készítmények nagy előnye, hogy életkori megszorítások nélkül alkalmazhatók. A természetes alapanyagú, állati, növényi, ásványi eredetű gyógyszerek a szervezet öngyógyító mechanizmusainak aktiválása révén hatnak.

Komplex homeopátiás gyógyszer rekedtségre, gégegyulladásra: biztos, hatékony megoldást nyújt mindkét eredetű hangprobléma esetén, és eredményesen alkalmazható az alsóbb légutak felé terjedő torokgyulladások kezelésére is.

Akut esetekben óránként 2 tabletta kell elszopogatni. A tünetek enyhülésekor az alkalmazás gyakorisága ritkítható. Amennyiben a tünetek a kezelés ellenére egy héten túl fennállnak, és javulás nem következik be, forduljon orvosához.

 

kapcsolódó szerek
AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TEMATIKUS KÁRTYÁK
 • letöltöm

  Túlélési tippek fesztiválozóknak

  tovább
 • letöltöm

  Torokfájás, ajakherpesz homeopátiás kezelése

  tovább
 • letöltöm

  Influenza & téli betegségek e-könyv

  tovább
 • letöltöm

  Utazási e-könyv

  tovább
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2019