Homeopátiás könyvek

Homeopátia és a sport

Egyre nagyobb kereslet mutatkozik a homeopátiás kezelések, gyógyszerek iránt.

 • Homeopátia és a sport

  Homeopátia és a sport

Mivel ezek természetes úton hatnak és mellékhatástól mentesen gyógyítanak, a hozzászokás kockázata nélkül. Sportorvosok sokszor tapasztalják, mennyire korlátozottak lehetőségeik. A szigorú doppingszabályok miatt gyulladásgátlókon és izomlazítókon kívül alig adhatnak valamit sportolóiknak.

Mi a legnagyobb előnye a homeopátiának?

A gyorsasága és hatékonysága. A pályán, sérülés után beadva perceken belül hat. A sportolók túledzettek, érzékeny immunrendszerrel és magas rizikófaktorral.

A megelőzés is nagy hangsúlyt kap, főleg versenyidőszakban. A sérülések kezelésén kívül a homeopátia alkalmas krónikus problémák, fertőzések, bőrbetegségek és verseny előtti stressz kezelésére is.

A kiadvány számos praktikus tanáccsal szolgál mind szakembereknek, orvosoknak, edzőknek, mind sportolóknak, a tüneteket és a szereket ABC sorrendbe rendezve.

A könyv a nagysikerű, már a több kiadást megélt, eddig igen magas példányszámban elkelt Homeopátia napjainkban (Dr. Buki Mária – Dr. Dérer Cecília – Havasi Lászlóné – Dr. Németh Zsuzsanna – Dr. Zarándi Ildikó) című kötet folytatása, mely önállóan is tökéletesen megállja a helyét.

A könyvet egyaránt ajánljuk hivatásos és kedvtelésből sportolók figyelmébe.

A szerzők közül dr. Marc Dellière általános homeopata orvos, egyetemi tanár, a Homeopátiás Oktatási és Kutató Központ (CEDH) tanára, több mű szerzője, különböző sportágak kiemelkedő sportolóinak orvosa. Dr. Alain Pasquier homeopátiás érdeklődésű általános orvos, biológus és sportorvos, 1988 óta a LE MANS 72 sportklub hivatásos labdarúgóinak orvosa. A könyv dr. Kiss Éva Zsuzsanna sport szakorvos, homeopátiás orvos szakmai lektorálásával és ajánlásával kerül a boltokba.


Szerző: Dr. Marc DELLIERE és Dr. Alain PASQUIER
Szaklektor: Dr. Kiss Éva Zsuzsanna

Kiadó: SpringMed Kiadó Kft. Megrendelhető

www.springmed.hu

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Óvodáskori problémák e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Utazási e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Balesetek, sérülések kezelése homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Homeopátiás elsősegélycsomag

   tovább
  • letöltöm

   Csípések, szúrások e-kártya

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024