Elsősegély, sérülések, sport, csípések, égés, napszúrás

Melyik a leggyakrabban használt szer könnyebb sérülésekre?

A sérülések általánosan alkalmazható szere az Arnica Montana.

 • Melyik a leggyakrabban használt szer könnyebb sérülésekre?

  Melyik a leggyakrabban használt szer könnyebb sérülésekre?

 • kinyomtatom

 • elküldöm

 • ajánlom

Minden homeopátiás elsősegély alapja. Felhasználása rendkívül sokrétű. Balesetnél az első szer, vérzéscsillapító, sebgyógyító hatása mellett sokk oldására is nagyszerűen használható. Ma belsőleg jóformán csak homeopátiás hígításban alkalmazzák, de a gyógynövény számos izomlazító, sebgyógyító krém alapanyaga.

Műtétek előtt szedve gyorsítja a felépülést és csökkenti a beavatkozás alatti vérzést.

Az ARNICA MONTANA​ hasznos duzzanatok, kék foltok, horzsolások kezelésére is, enyhíti az izomlázat, és az időeltolódás okozta kellemetlenségeket. Használatával nemcsak a gyógyulás ideje rövidül, hanem a szövődmények nagy része is elkerülhető. Külsőleg kiegészíthetjük a kezelést az árnika tartalmú ÁRNIGÉL - fitoterápiás készítmény​ -nyel


AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TEMATIKUS KÁRTYÁK
 • letöltöm

  Balesetek, sérülések kezelése homeopátiával e-könyv

  tovább
 • letöltöm

  Homeopátiás elsősegélycsomag

  tovább
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018