Homeopátiás könyvek

Bevált homeopátiás ajánlások gyakori problémákra

A SpringMed Kiadó gondozásában jelent meg

 • Bevált homeopátiás ajánlások gyakori problémákra

  Bevált homeopátiás ajánlások gyakori problémákra

Michéle Boiron – FranÇois Roux:Bevált homeopátiás ajánlások gyakori problémákra(43 homeopátiás protokoll) című könyve a SpringMed HOMEOPÁTIÁS KÖNYVEK® sorozaton belül.

A kiadvány nagyon hasznos tanácsokat és terápiás sémákat ad a mindennapi életben gyakran fellépő egészségügyi problémák kezelésére. Könnyen, praktikusan forgathatja e könyvet a homeopátia iránt érdeklődő laikus és a szakember is.


Könyvismertető:

Kiadványunk szándékosan tömör és célratörő jelleggel készült, így lefedi a leggyakrabban előforduló klinikai helyzeteket. Minden helyzet kétféleképpen: egy összefoglaló lap és egy döntéselőkészítő folyamatábra segítségével kerül bemutatásra. Célunk, hogy a könyv értékes segédeszközük legyen a kezdő homeopátiás tanácsadóknak, ugyanakkor a gyakorlottabbak is mindennek utána tudjanak nézni benne.

Ez a kiadvány nagyon hasznos tanácsokat és terápiás sémákat ad a mindennapi életben gyakran fellépő egészségügyi problémák kezelésére. Könnyen, praktikusan forgathatja e könyvet a homeopátia iránt érdeklődő laikus és a szakember is. Jó szívvel ajánlom mindenkinek e mellékhatás mentes, de hatékony gyógymódot, ami a betegségek gyógyulásához és a jó egészséghez hozzásegít.

Dr. Zarándi Ildikó belgyógyász, homeopátiás orvos


Amikor először – még franciául – olvastam a könyvet, meglepett, hogy mennyire találóak az ajánlások, protokollok. Jómagam a világ legnagyobb repertóriumát fordítottam angol nyelvből magyarra, így tudom mit jelent homeopátiás szempontból szinte úszni az adatokban, elveszettnek lenni a rengeteg ismeretben. Ezért is örültem ennek a könyvnek, különösen a fordításnak, hiszen kapaszkodót jelent a mindennapi gyógyszertári gyakorlatban, mégpedig a szerzők és tanítványaik nagyon nagyszámú klinikai tapasztalata alapján.

Gábor Fruzsina PhD, szakgyógyszerész, homeopata


A szerzőkről

Michèle Boiron

Gyógyszerész. 10 éves tapasztalatot szerzett a kizárólag homeopátiás szereket forgalmazó, családi kézben lévő gyógyszertárban, majd tulajdonosa lett egy allopátiás gyógyszertárnak, ahol bevezette a homeopátiát. Később visszatért a családi gyógyszertárba, ahol bevezette az allopátiát. Néhány éve lelkesen osztja meg tapasztalatait Belgiumban, Svájcban, Tunéziában, Oroszországban, Brazíliában, Tahitin, Új-Kaledóniában... stb. dolgozó gyógyszerészkollégáival.

François Roux

Gyógyszertári gyógyszerész (Plaisance-du-Touch, Haute-Garonne megye, Franciaország). A Toulouse-i Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán szerezhető gyógyszerészeti homeopátiás szakképesítő bizonyítvány oktatási felelőse.


További kiadványainkról bővebb információ a kiadó honlapján: www.springmed.hu


A könyv megrendelhető

 

  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024