Elsősegély, sérülések, sport, csípések, égés, napszúrás

Baleseti elsősegélynyújtás homeopátiával?

A népi gyógyászatban csodálatos sebgyógyító hatásáról ismert növény a hegyi árnika (ARNICA MONTANA).

 • Baleseti elsősegélynyújtás homeopátiával?

  Baleseti elsősegélynyújtás homeopátiával?

Homeopátiás formában megőrzi vérzéscsillapító, sebgyógyulást segítő hatását, melyet a gyógyszer gyártásánál alkalmazott hígítás és dinamizálás tovább erősít.

Véraláfutásoknál és agyrázkódás gyanújánál is kiválóan alkalmazható. Érdemes az utazásra ARNICA MONTANA​-t tenni a csomagba, bármilyen balesetnél jó hasznát veszi az utazó. Az Arnica orvosi beavatkozások és műtétek előtt is bevehető. Külsőleg a kék foltok, véraláfutások, izomfájdalmak az ÁRNIGÉL - fitoterápiás készítmény​ -nyel kezelhetők.

A sebek gyógyulását az Arnica mellett a CALENDULA OFFICINALIS​ nevű, körömvirágból készült homeopátiás szer is gyorsítja, vágott sebeknél pedig a STAPHYSAGRIA​ alkalmazható jó eredménnyel.

Izomsérülésekre, ínsérülésekre RHUS TOXICODENDRON​ és RUTA GRAVEOLENS​  szedhető.

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Balesetek, sérülések kezelése homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Homeopátiás elsősegélycsomag

   tovább
  • letöltöm

   Kutyabaj és macskajaj homeopátiás kezelése e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Óvodáskori problémák e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Utazási e-könyv

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024