Jól vagyok!

Sencehacking, azaz az érzékelésünk varázslatos világa

Biztos vagy benne, hogy a döntéseidet racionális érvek alapján hozod? Ideje jobban belegondolni!

Idén januárban jelent meg angol nyelven Charles Space pszihológus szórakoztató könyve a Sensehacking

Hogyan hatnak ránk a színek, az illatok? Befolyásolja -e az ízérzékelésünket, hogy a kávénk milyen színű csészében van? Milyen módszerekkel tudunk ellazulni egy nehéz nap után és milyen eszközökkel tudjuk fokozni a teljesítményünket?  

Charles Space könyvéből megtudjuk hogyan vezetnek az orrunknál fogva az üzletekben alkalmazott illatosítással, fényekkel, hogyan hatnak a természetben minket érő ingerek és hogyan fordíthatjuk mindezt a javunkra egy minőségi, egészséges élet érdekében. 


Forrás: https://www.penguin.co.uk/authors/127284/charles-spence.html

  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024