Hírek

A te kisbabád átalussza az éjszakát?

Megjelent a Mitől alszik jól a baba? Végre egy tényleg hasznos könyv a fiatal szülőknek.

„Egy átlagos anyuka vagyok, aki történetesen az alvás biológiai folyamatait kutatja.” Így kezdi bemutatkozását Sofia Axelrod Phd, alváskutató orvos, aki a Nobel-díjas Michael W. Young csapatában dolgozik a Rockefeller Egyetemen New Yorkban. Dr. Axelrod tapasztalata és kutatási eredményei a nemrég megjelent Mitől alszik jól a baba? című könyvben végre elérhető magyar nyelven is. Sok kisgyerekes szülő lesz neki hálás, mert a módszere valóban működik.

Sírós, nyűgös a babád? Olvasd el a cikkünket


  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Tejfakasztás és szoptatás e-kártya

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024