Homeopátiás könyvek

Dr.Mátray Árpád: Macskabajok

Mátray Árpád Kutyabajok című könyvének folytatása, a Macskabajok nemrég jelent meg. A szerző rengeteg, az állatok napi gondozásával és lehetséges betegségeivel kapcsolatos érdekes kérdést válaszol meg, és sokféle megoldást javasol közel harminc éves homeopátiás állatorvosi gyakorlata tapasztalataiból.

Macskabajok – Az állatorvos gyakorlati tanácsai

Dr. Mátray Árpád, a könyv szerzője:

Célom és feladatom annyi volt, hogy az elmúlt tíz évben, a Kossuth Rádió Hajnal-Táj című adásában elhangzott néhány érdekes és leginkább közérdekűnek mondható, hallgatói „macskás” kérdéseket, és az azokra adott válaszokat, szöveghű formában leírjam. Remélem, Kedves Macskabarátok, hogy érdeklődéssel és megelégedéssel, kedvenceik hasznára fogják majd olvasni ezt a könyvet, és sok olyan kérdésre találnak majd választ benne, amit Önök is feltennének.A szerző több mint 5000 állategészségügyi témájú hallgatói kérdésre válaszolt az elmúlt 10 esztendőben, a Magyar Rádió „Haj-nal-Táj” című műsorában.

A második, most megjelenő kötet a macskatulajdonosoknak (a „gazdiknak”) és macskákkal foglalkozó szakembereknek (állatvédők, -tenyésztők, macskakozmetikusok, macskapanziósok stb.) válhat hasznos segédeszközévé.  Bízunk benne, hogy a kérdések és feleletek elolvasásával hozzájárulunk kedvenc állataik egészségének megóvásához, gyógyulásához.


Tartalomjegyzék:

A szerző előszava

Bevezetés

I. Élősködők

II. Emésztőszervek

III. Etetés, táplálás

IV. Érzékszervek

V. Fertőző betegségek

VI. Hormonzavaros állapotok és idegrendszeri betegségek

VII. Kültakaró

VIII. Légzőszervek

IX. Mozgásszervek és sebek, sérülések

X. Szaporítószervek

XI. Tartás és gondozás

XII. Viselkedés

XIII. Vizeletkiválasztás

XIV. Egyéb

Függelék

A könyv megvásárolható

  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024