A homeopátiáról bővebben

A nyár 5 top szere

Joette Calabrese amerikai homeopátiás tanácsadó szerint a nyár top homeopátiás szerei:

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

ACONITUM NAPELLUS​ (Aconitum): hirtelen támadt heves betegség, ijedtség, légkondi okozta megbetegedés

ARNICA MONTANA​ (Arnica): a nyár a sérülések ideje, persze, hogy top szer az Arnica, de a duzzadt bokák esetében is nagy segítség

CALENDULA OFFICINALIS​ (Calendula):horzsolások, sebek fertőtlenítője, gyógyítója, legyen az homeopátiás kenőcs, oldat vagy golyó.

LEDUM PALUSTRE​ (Ledum): csípések megelőzése és kezelése, szúrt sebekre, de Joette szerint kullancscsípés után az első lépés a Ledum 200 higításban.

GLONOINUM​: napszúrás esetén a „szétrobban a fejem” fejfájás  egyedülálló szere, nem véletlen, hogy robbanószer a kiindulási anyag.


AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TEMATIKUS KÁRTYÁK
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2020