Tanfolyam, webinárium, képzés

Doktor Mami: Allergiák, mit tehetünk homeopátiával?

A június 6-i ingyenes webinárium most 10 napig felvételről visszanézhető.

A webinárium címe: Allergiák, mit tehetünk homeopátiával?

Dr. Andits Mónika homeopata orvos ad hatékony útmutatót  az allergiás tünetek (tüsszögés, orrfolyás, orrdugulás, csalánkiütés, bőrpír) kezeléséhez.


>> A webinárium 10 napig ingyenesen megnézhető felvételről, itt tudsz jelentkezni


Az előadóról

Homeopátia, homeopátiás terápia - a ma embere számára titokzatosnak tűnő kifejezések. 

A homeopátia,kíméletes, személyre szabott, egyéni terápia.

Harmadik generációs orvosként lettem a homeopátia elkötelezett híve. Orvos szüleim és nagyszüleim révén olyan szellemben nőttem fel, mely szerint az orvosi hivatást csak ember és természet iránti alázattal, a beteg és betegségek tiszteletével lehet és érdemes művelni. Sokáig kerestem a helyem a mai orvoslásban, míg rátaláltam a homeopátiára. Rövid idő alatt rádöbbentem, ez az én utam. Meglepett, hogy milyen széles körben érdekli az embereket az alternatív gyógyászat és ez újabb lendületet adott. Lelkesen és folyamatosan képzem magam és a legapróbb sikernek is együtt örülök a betegeimmel. 

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TEMATIKUS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Allergia e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Kutyabaj és macskajaj homeopátiás kezelése e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Szénanátha homeopátiás kezelése

   tovább
  • letöltöm

   Túlélési tippek fesztiválozóknak

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2020