Vérszegénység, vaspótlás

Gyűjtsük a vasat!

A vashiányos vérszegénység étrendi és gyógyszeres kezelését támogathatjuk homeopátiával is.

 • Gyűjtsük a vasat!

  Gyűjtsük a vasat!

FERRUM PHOSPHORICUM​ + FERRUM METALLICUM​ szerek  9 CH potenciában reggel-este felváltva segítik a vaspótló kúra eredményességét.

Miért?

A szájon át történő vaspótlás nehéz feladat, mivel a nagy mennyiségű bevitt vas emésztési problémákat (görcs, székrekedés) okozhat, és felszívódása is nehézkes. Ez egy vérszegény betegnél gyakran együtt jár a vas fokozottan rosszabb felszívódásával és hasznosulásával is.

A homeopátiás vasvegyületek javítják a szervezet természetes affinitását az ásványi vas megfelelő felhasználására.  

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Várandósság, szülés, szoptatás homeopátiával e-könyv

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024