Várandósság, szülés, szülés után

Várandósság és homeopátia

A babavárás ideje alatt megpróbáljuk minimálisra csökkenteni a szervezetünkbe bevitt kémiai anyagok, gyógyszerek mennyiségét.

 • Várandósság és homeopátia

  Várandósság és homeopátia

A legtöbben először ilyenkor szembesülünk a „kockázatokkal és mellékhatásokkal”, azaz hogy megszokott gyógyszereink csak körültekintéssel, vagy egyáltalán nem szedhetők.

Ilyenkor elkezdünk természetes megoldásokat keresni. A várandósság, szülés, szoptatás gyakori problémáira a homeopátia biztonságos és bevált alternatív gyógymód. Egyre több szülésznő, védőnő és gyermekorvos alkalmazza a homeopátiás szereket várandós kismamák és újszülöttek kezelésére.

Miért?

A homeopátiás szerek természetes hatóanyagok nagyon kis mennyiségét tartalmazzák. A szervezet immunválaszát, öngyógyító képességét szabályozzák, ezért nagyon alkalmasak érzékeny időszakban, pl. várandósok, csecsemők kezelésére, mert megfelelően szedve biztonságosak, és nem okoznak mellékhatást.

A homeopátiás szerek az Országos Gyógyszerészeti Intézet által regisztrált gyógyszerek, gyógyszertárakban kaphatók. Bevételkor a száj nyálkahártyájáról szívódnak fel (a golyócskákat, tablettákat el kell szopogatni), így nem okoznak gyomorpanaszokat. A homeopátiás szerválasztás az egyéni tünetek szerint történik. Minél több tünetünk azonos a szerek mellett felsoroltakkal, annál bizonyosabb, hogy a szer enyhülést ad a problémára.

A babaváráshoz és a kisbaba gondozáshoz hasznos tanácsokat találsz Doktor Mami YouTube csatornáján. Iratkozz fel!

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Derékfájás e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Gyomorpanaszok, reflux e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Vashiányos vérszegénység

   tovább
  • letöltöm

   Várandósság, szülés, szoptatás homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   A várandósság problémái

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024