Várandósság, szülés, szülés után

Miért javasolható homeopátiás kezelés kismamáknak?

A homeopátia a várandósság ideje alatt jelentősen előtérbe kerül.

 • Miért javasolható homeopátiás kezelés kismamáknak?

  Miért javasolható homeopátiás kezelés kismamáknak?

A homeopátiás szerek nem okoznak fejlődési rendellenességeket, nem allergizálnak, túlnyomórészt természetes anyagokból készülnek, és a szervezet harmonikus működését állítják helyre.

A kismamaság a nők életének egyik legszebb időszaka. Tele van várakozással, kíváncsisággal. Persze a testi-, lelki változások sok kellemetlenséget okozhatnak. A várandósság megváltozott fiziológiás állapot, „más” állapot, mivel megváltozik a szervezet hormonháztartása, keringése és egyéb szervek működése.

mivel a homeopátiás gyógyszereknek nincs mellékhatásuk, így semmilyen kockázatot nem jelentenek sem a babára, sem a kismama számára.

Milyen panaszok kezelhetők homeopátiával?

Gyakori jelenség – főleg a terhesség első harmadában –, hogy hányinger, hányás, emésztési panaszok, alacsony vérnyomás, fáradság lépnek fel.

A terhesség középső szakasza kiegyensúlyozottabb ugyan, de kellemetlen tünetek itt is jelentkezhetnek. Ilyen panaszok lehetnek a szédülés, vérszegénység, visszeresség, székrekedés, stb.

A harmadik trimeszterben, ahogy a baba növekszik, fejlődik, a has növekvő térfogata miatt átmeneti nyomási tünetek, időszakos nehézlégzés, izom-, és hátfájdalmak, lábszárgörcs, méhösszehúzódások, diszkomfort érzések jelenhetnek meg.

Az itt említett panaszokat a leírások alapján, az öngyógyítás szintjén el lehet kezdeni, ha azonban a betegség képe 3-4 nap alatt nem változik, tanácsos kikérni orvosa, homeopátiás orvosa segítségét!

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Derékfájás e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Gyomorpanaszok, reflux e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Várandósság, szülés, szoptatás homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Vashiányos vérszegénység

   tovább
  • letöltöm

   Émelygés és hányás e-kártya

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024