Várandósság, szülés, szülés után

Homeopátiás szerek hányás ellen – kismamáknak

A kismamák gyakori panasza a hányás, hányinger.

 • Homeopátiás szerek hányás ellen – kismamáknak

  Homeopátiás szerek hányás ellen – kismamáknak

Leginkább a terhesség első harmadában, de előfordul, hogy végigkíséri a kilenc hónapot.

Hányás esetén mindig pótolni kell az elvesztett folyadék és ásványi anyag mennyiséget is!

Homeopátiás segítség

Komplex szer az utazási rosszullét megelőzésére és kezelésére

napi 3-4x1 tabletta. Komplex készítmény. A hányingert szédülés, sápadtság, gyengeség kíséri, bizonyos szagok provokálják a hányingert.

COCCULUS INDICUS​ 9 CH

napi 3x5 golyó. A hányingert szédülés, ásítozás és nagy fáradtság kíséri. Az állapot szagingerekre rosszabbodik, meleg szobában, pihenésre javul.

IGNATIA AMARA​ 15 CH

2x5 golyó. Szorongó, érzékeny kismamáknak, akik a gyomorszájban görcsöket éreznek. A torokban gombócérzet alakulhat ki nehézlégzés érzésével. A hányinger evésre javul, kikapcsolódásra megszűnik.

IPECA​ 9 CH

napi 3x5 golyó. Szinte állandó hányinger, sápadtsággal, alacsony vérnyomással. A hányás nem hoz megkönnyebbülést, a beteg nyelve a hányás ellenére is tiszta marad. A beteg nem szomjas.

NUX VOMICA​ 9 CH

1x5 golyó. A hányinger evés után lép fel, erős álmosságérzet mellett. A hányás megkönnyebbülést hoz, pár korty savanyú vagy szénsavas ital ilyenkor jólesik a gyomornak. A kávé vagy annak illata erős hányingert okoz.

SEPIA OFFICINALIS ​ 9 CH

napi 2x5 golyó. Már reggel, ébredéskor éhgyomorra hányinger lép fel, és fokozódik ételszagra vagy étel látványára. Gyomorégés, rossz szájíz kísérheti, amit az evés csak átmenetileg enyhít. Kívánja a savanyú ízeket.

TABACUM​ 9 CH

napi 2x5 golyó. Nagyfokú sápadtság, hányinger. A hányás mellett hideg verítékezés, szédülés, erős szívdobogás alakul ki. Az állapot enyhe mozgásra is súlyosbodik. Javul friss levegőre.

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Émelygés és hányás e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Várandósság, szülés, szoptatás homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Gyomorpanaszok, reflux e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Derékfájás e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   A várandósság problémái

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024