Várandósság, szülés, szülés után

Homeomami: Homeopátiás kombinációk pocakosoknak, hányásra!

A reggeli rosszullét akár egész napos rosszullét is lehet.

 • Homeomami: Homeopátiás kombinációk pocakosoknak, hányásra!

  Homeomami: Homeopátiás kombinációk pocakosoknak, hányásra!

Mai napig nem tudjuk, mi a pontos élettani oka.

A várandósság alatti problémák nagy részéért  a hormonok felelnek. Ettől lesz a szaglásunk olyan, mint a vadászkutyáé, nő meg a gyomornedvek mennyisége. Az egyik magyarázat, hogy progeszteron hormon okozza, ami  ilyenkor nagyon hasznos, mert  előkészíti a méh nyálkahártyáját a petesejt beágyazódására, és fenntartja ezt az állapotot a várandósság alatt.  Nem vagyunk ekkora mennyiséghez hozzászokva, ezért ásítozgatunk, botladozunk, lelassul az emésztésünk.  

Egy másik magyarázat szerint a hCG hormon felelős a reggeli rosszullétért.  Az első 12 hétben magas a mennyisége, pont amikor a reggeli émelygés is jellemző. 

Az émelygésre a tünetek szerint adhatjuk több szer kombinációját is! (ajánlott potencia 9 CH vagy 15 CH). Oldjuk fel kis üveg szénsavmentes vízben, és kortyolgassuk!

Gyakori homeopátiás szerkombinációk itt olvashatók.

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Várandósság, szülés, szoptatás homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Gyomorpanaszok, reflux e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Hólyaghurut e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Émelygés és hányás e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   A várandósság problémái

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024