Változó kor

Glonoinum

(nitroglicerin). Kémiai úton állítják elő. Leggyakrabban heves, robbanásszerű fejfájással járó napszúrásnál alkalmazzák. A gyógyszer segít az agyi vértolulás által kiváltott hőhullámok esetén. is.

 • Glonoinum

  Glonoinum

 • kinyomtatom

 • elküldöm

 • ajánlom

A beteg úgy érzi, mintha napszúrást kapott volna, a hőhullámok heves fejfájást okoznak. A fej robbanásig feszül,  a beteg kényszert érez, hogy a kezét a fejéhez szorítsa. Hideg borogatás javít a fejfájásán. A GLONOINUM​-ból készült gyógyszert használják még magas vérnyomás, melegtől való kimerültség, valamint klimaxos hőhullámok kezelésére is.

Javulás: friss levegőtől

Rosszabbodás: hőtől, különösen a nap melegétől, mozgástól, a fej rázásától

kapcsolódó szerek
AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TEMATIKUS KÁRTYÁK
 • letöltöm

  A változó kor problémái - Klimax és csontritkulás

  tovább
 • letöltöm

  Női problémák homeopátiás megoldásai 2. – A változó kor – és előzményei

  tovább
 • letöltöm

  Utazási e-könyv

  tovább
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2019