Utazás, tengeri betegség

Négy szer, amit mindig csúsztassunk be a táskába, ha utazunk!

Arnica montana – balesetekre, kék foltokra és fájdalomra, az elsősegély szer!

 • Négy szer, amit mindig csúsztassunk be a táskába, ha utazunk!

  Négy szer, amit mindig csúsztassunk be a táskába, ha utazunk!

ACONITUM NAPELLUS​ 15 CH

mindig jól jön, ha sokk éri az embert. Ez lehet a naptól (napszúrás) a repüléstől érzett félelemtől. Okozhatja ijedtség is egy váratlan helyzetben. De sokk az is, ha hideg itallal leforrázzuk a torkunkat, és elkezd fájni, vagy ha sok időt töltünk jéghidegre kondicionált helyiségben és utána szárazon köhögünk.

APIS MELLIFICA​ 15 CH

allergiás csípésekre, legyen az növény, vagy állat, mindig jó, ha kéznél van az Apis. Ilyenkor a bőr megduzzad, és piros, hideg borogatásra javul. De használhatjuk napégésre és napszúrásra is, az ACONITUM NAPELLUS​-al 15 CH együtt. Szénanáthánál is segít ha a fő tünet az orr dugulása.

HISTAMINUM​ 15 CH mindenféle allergiás reakciót enyhít.


  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Utazási e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Kutyabaj és macskajaj homeopátiás kezelése e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Túlélési tippek fesztiválozóknak

   tovább
  • letöltöm

   Balesetek, sérülések kezelése homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Homeopátiás elsősegélycsomag

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024