Utazás, tengeri betegség

Megelőzhető az utazási rosszullét?

Az úttól a célig járművel közlekedünk, ez legtöbbször kellemes élmény. Annak azonban, aki a tengeri, vagy utazási betegségnek nevezett tünetegyüttesben szenved, az út sajnos rendkívüli megpróbáltatást is jelenthet.

 • Megelőzhető az utazási rosszullét?

  Megelőzhető az utazási rosszullét?

Különösen kisgyerekeknél gyakori, mert az ő egyensúly érzékelő rendszerük érzékenyebb. Ilyenkor megbomlik az összhang a szem, és a belső fül egyensúly érzékelő körkörös ívjáratai között.

Milyen tünetekkel jár az utazási betegség?

A dohányosok emlékeznek az első elszívott cigaretta után jelentkező szédülés, sápadtság, szívdobogás érzésére. Ezek a tengeri betegség gyakori tünetei is. A homeopátia a hasonlóság törvénye alapján gyakran dohány növényből, a TABACUM​-ból készült szert rendel a tünetek enyhítésére.

Létezik több szert tartalmazó komplex készítmény az utazási rosszullét megelőzésére és kezelésére, mely mellékhatások nélkül adható kisgyermekeknek és időseknek egyaránt. A komplex tabletták megelőzésként is szedhetők. A komplex tabletta a helyszínen is enyhíti a tüneteket, de ha a rosszullétre érzékenyek az utazás előtt elkezdik a szedését, az utazás valóban kellemes élménnyé válik!


  kapcsolódó szerek
  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Utazási e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Tengeri betegség e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Várandósság, szülés, szoptatás homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Hasmenés, hányás, hányinger homeopátiás kezelése

   tovább
  • letöltöm

   Émelygés és hányás e-kártya

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024