Utazás, tengeri betegség

Félelem a repüléstől

dr. Sebő Zsuzsanna főorvos írása. Nem tudom, ki hogy van vele, de én rettenetesen félek a repülőn. Igen, tudom, több az autóbaleset mint a repülőgép szerencsétlenség, azt is tudom, minimális az esély arra, hogy lezuhanjunk, szóval az eszemmel mindent tudok, de a testemnek minden repülőút megpróbáltatás.

Próbáltam csillapítani alkohollal, az eredmény, spiccesen rettegtem.  A következő lépés egy homeopátiás szer kiválasztása lesz, hiszen a homeopátia oly sokszor bevált már nálam.

ARGENTUM NITRICUM​: Nagyon ideges, nyugtalan, hasmenése van. - "mi van, ha a gép lezuhan” izgatja. Elsősorban a magasságtól fél, és a bezártságtól. Rosszabbul van a hőségben és a tömegben. Jobban érzi magát a szabad levegőn. 

ACONITUM NAPELLUS​: Hatalmas pánik és halálfélelem – Biztos benne, hogy a gép le fog zuhanni. . A félelem hirtelen jelenik meg a repülés előtt vagy alatt.

ARSENICUM ALBUM​: nyugtalan, nem tud egyedül maradni, és állandóan meg kell bizonyosodnia arról, hogy túlélik a repülést. A legfőbb félelem a halálfélelem. Jobban érzi magát a társaságban.

GELSEMIUM SEMPERVIRENS​: Remegés szorongással és a pánikkal. Az izmait gyengének és nehéznek érzi, úgy érzi, izmai nem engedelmeskednek akaratának. 

NUX VOMICA​: Túlságosan türelmetlen és dühös, különösen, ha várakoznia kell. Stimulánsok, amiket kíván, mint a kávé és az alkohol a szorongást rosszabbá teszik.


Nos, a következő repülő utam előtt én a NUX VOMICA​-t fogom bevenni, 15 CH potenciában, és a repülőn is megismétlem.


  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024