Utazás, tengeri betegség

Félelem a repüléstől

Egy brit felmérés szerint az utazók több mint egyharmadának vannak rossz érzései, félelmei a repüléssel kapcsolatban.

 • Félelem a repüléstől

  Félelem a repüléstől

A legtöbbször alkalmazott szorongásoldó módszer az alkohol vizet von el a szervezetből. Nyugtatókat, szorongásoldó gyógyszereket bódító mellékhatásuk miatt nem szívesen szednek a vakációra indulók.

Homeopátiás segítség

Homeopátiás orvos hasznos tanácsot tud adni személyre szabottan a repülési pánik homeopátiás kezelésére. Érdemes kipróbálni a stresszre, álmatlanságra, pánikra összeállított homeopátiás komplex készítményt is.

A tünet lehet egyszerű szorongás, főleg fel és leszálláskor, de olyan rettegéssé is fokozódhat, amely képtelenné tesz a repülőútra. Az ilyen helyzetet enyhíti az ACONITUM NAPELLUS​ 15 CH.

Érdemes a repülés előtt akár 2 nappal elkezdeni a szedését. Aki a hirtelen le-föl mozgást tűri rosszul, BORAX​ 15 CH szedésével készülhet fel az útra.

Másoknál a repülőút régi kellemetlen élményt idéz fel, és vannak, akik a nyomásváltozásra érzékenyek. Érdemes kipróbálni a stresszre, álmatlanságra, pánikra összeállított homeopátiás komplex készítményt is.

Néhány egyszerű szabály betartásával az utazás elviselhetőbbé válik:

 • Kerülni kell az alkohol, tea és kávéfogyasztást, mert vizet von el a szervezetből. Az út során igyunk sok ásványvizet! A megfelelően hidratált szervezet közérzete is kellemesebb.

 • A mély, lassú légzés növeli az oxigén mennyiségét a tüdőben, csökkenti a légszomjat. Ha a légzésre koncentrálunk, ez elvonja a figyelmet a zavaró körülményekről.

 • Érdemes megismerkedni a repülés technikai részleteivel, hogy a zajok ne okozzanak félelmet.

 • A repülés az egyik legbiztonságosabb utazási mód. Naponta körülbelül hárommillió ember repül biztonságosan.

 

  kapcsolódó szerek
  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Stressz, pánik és alvászavar kezelése homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Beszoktatás alatti lelkiállapotok e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Utazási e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Alvászavar e-kártya

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024