Influenza, láz

Lázcsillapítás homeopátiával

Gyakran teszik fel a kérdést, hogyan csillapítsunk lázat homeopátiával?

 • Lázcsillapítás homeopátiával

  Lázcsillapítás homeopátiával

 • kinyomtatom

 • elküldöm

 • ajánlom

A láz fontos reakció, a szervezet így (melegítéssel) győzi le a kórokozókat. Ezért ne törekedjünk arra, hogy egy 39 fok feletti láz azonnal 37 fok alá essen.  A homeopátiás szerek általában csökkentik a kiugróan magas lázat, de olyan mértékben, hogy élettani feladatát el tudja látni. A 38 fok körüli lázat nem kell tovább csillapítani, hagyjuk, hogy a természet megoldja a problémát.

A homeopátia nem elnyomja a tüneteket, hanem a szervezet saját védekező mechanizmusát szabályozza.  Fontos, és nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a pihenés is része a gyógyulásnak! Dugjuk ágyba a gyereket,  itassuk, és szeretgessük!

Természetesen tartsunk otthon lázcsillapítót, jól jöhet éjszaka, vagy ha nagyon ijesztő egy hirtelen felugró láz.

Mit adhatunk, mit adjunk leggyakrabban?

ECHINACEA​ 5 CH: naponta 1-2x5 szemet alkalmazhatjuk az immunrendszer támogatására, minden fertőzéses eredetű betegségnél.

Hirtelen magas láz; szeles idő, hideg huzat vagy szél következtében jelentkező tünetek? Száraz, piros arc?- ACONITUM NAPELLUS​!

Láz, lüktető fájdalom? Izzadás, fényérzékeny szemek, málnanyelv? Meghűlés, esetleg fülfájással -BELLADONNA​!

Meghűlés, lassan kialakuló láz? Kalapálás a fejben, fülfájás, fülcsengés, nagyothallás? Egyszer fehér, egyszer piros arc? - FERRUM PHOSPHORICUM​!

Fázós, jeges hideget érez? Izgatott és gyenge? Hideg italt iszik, kortyonként? - ARSENICUM ALBUM​!

Sírós és ölelésre vágyik? Elesett?- PULSATILLA PRATENSIS​!


ADJUK A SZEREKET 15 CH POTENCIÁBAN, KEZDETBEN 2-3-SZOR, 30-60 PERCENKÉNT, MAJD NAPI 3-SZOR, A TÜNETEK ENYHÜLÉSÉIG! A MÁSODIK, HARMADIK ADAG UTÁN MÁR TAPASZTALHATÓ JAVULÁS! 


AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TEMATIKUS KÁRTYÁK
 • letöltöm

  Influenza & téli betegségek e-könyv

  tovább
 • letöltöm

  Influenza, láz, megfázás homeopátiás kezelése

  tovább
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2019