Influenza, láz

Kreatív házipatika Homeomamival: lázról

A gyerekek mindig este nyolc után lesznek lázasak -mondja a régi bölcsesség.

 • Kreatív házipatika Homeomamival: lázról

  Kreatív házipatika Homeomamival: lázról

Azonban egy 20-25 szert tartalmazó homeopátiás alapcsomaggal sokféle problémát tudunk megoldani, akár éjfél körül is, amikor nincs lehetőségünk gyógyszert vásárolni.

A homeopátiás szerek nem egy-egy betegségre használhatók, hanem tünetekre, melyek mögött többféle ok is állhat. Pl. a Belladonna kiváló lázcsillapító, ha a láz hirtelen megy fel és magas, fáj a fej, és fényérzékenyek a szemek.

De ugyanígy alkalmazhatjuk egy napszúrásnál, ahol szintén az erős fejfájás és a fényérzékenység lesz a tünet! Lássuk, miből élünk!

Első témánk: a láz.

Biztosra megyek koktél magas lázra:

ACONITUM NAPELLUS​ - ARSENICUM ALBUM​ - BELLADONNA​ - BRYONIA​ - GELSEMIUM SEMPERVIRENS

BEA - száraz láz koktél, amikor cserepes a szája

BRYONIA - ECHINACEA​ - ACONITUM NAPELLUS

A cikk további részét itt olvashatod!

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Lázcsillapítás e-kártya

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024