Influenza, láz

Ferrum phosphoricum (vas-foszfát)

Előállítása: vas-szulfátból, nátrium-foszfátból és nátrium acetátból vegyi úton előállított vas szulfátot porrá őrlik, végül laktózzal eldörzsölik.

 • Ferrum phosphoricum

  Ferrum phosphoricum

Jellegzetes tünetei: fokozatosan kialakuló tünetek, könnyen kipiruló, egyébként sápadt arc.

A FERRUM PHOSPHORICUM​ legfőképpen azokhoz a barátságos, nyitott természetű emberekhez illik, akik együttérzők és segítőkészek akkor is, ha feldúltak. Gyakran túl izgatottak, ami gátolja őket a koncentrálásban. Ötletesek, vidámak, elevenek, de mindezek mellett gyakran közönybe süllyedhetnek egyik percről a másikra.

Főbb javallatok: megfázás, emésztési zavarok, fülfájás, láz, rossz vérkeringés, orrvérzés, húgy-, ivarszervi problémák. Adható a fertőzések korai szakaszában, gyulladás esetén.

  kapcsolódó szerek
  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Influenza & téli betegségek e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Influenza, láz, megfázás homeopátiás kezelése

   tovább
  • letöltöm

   Nátha e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Stressz, pánik és alvászavar kezelése homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Fejfájás, migrén homeopátiás kezelése

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024