Tanfolyam, webinárium, képzés

Vírusfertőzések tünetek szerinti kezelése homeopátiával

dr. Sebő Zsuzsanna ingyenes webináriuma

A homeopátiát a legtöbben először akkor próbáljuk ki, vagy akkor javasolja homeopátiában is jártas háziorvos, ha vírusfertőzéssel megyünk a rendelőbe. Vírusfertőzéseknél a gyógyulás munkáját az immunrendszerünk végzi el, ezt támogathatjuk homeopátiával. Konvencionális gyógyszert csak a szövődményekre (felülfertőződésre pl.antibiotikum) vagy a tünetekre (köhögéscsillapító, lázcsillapító) rendelnek az orvosok. A felső légúti fertőzések több mint 70%-a vírusos eredetű. Homeopátiás gyógyszerrel segíthetjük az öngyógyító mechanizmusainkat. A megfelelő homeopátiás szert egyéni tüneteink alapján választjuk. Melyek ezek a szerek? Mit figyeljünk meg magunkon? Milyen tünetek fontosak?

Ezekre a kérdésekre ad választ az alábbi, ingyenesen megtekinthető webinárium.


Előadónk, Dr. Sebő Zsuzsanna gyermekgyógyász főorvos, mentőorvos, homeopata. Pomázi gyermekorvosi rendelőjében több mint 20 évig alkalmazta a homeopátiát gyermekek gyógyítására. 

 Az előadás ingyenesen megtekinthető, de regisztrációhoz kötött. 

>> Jelentkezés itt! 

 

Összegyűjtöttük a 16 alap homeopátiás szert, amelyet ajánlunk házipatikádba.

Ha maradt még kérdésed, kérdezz homeopátiás szakértőinktől!

  kapcsolódó cikkek
  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TEMATIKUS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Influenza & téli betegségek e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Influenza, láz, megfázás homeopátiás kezelése

   tovább
  • letöltöm

   Jól működő immunrendszer? Természetesen!

   tovább
  • letöltöm

   Utazási e-könyv

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2021