Tanfolyam, webinárium, képzés

Nyári témák homeopátiás szakértőinktől

Augusztus 31-ig ingyenesen elérhetőek nyári tematikájú webináriumaink!

Nézd meg, mit ajánl a szelíd gyógymód, ha kisebb baleset ér; ha téged is érint napjaink egyre jobban terjedő népbetegsége, az allergia; ha megcsípett valami; vagy ha házi kedvenced szorul kezelésre.

Doktor Mami: Elsősegély homeopátiával

Dr. Sebő Zsuzsanna sok éven keresztül dolgozott házi gyermekorvosként és mentőorvosként. Mindkét területen használt és most is használ homeopátiás szereket is. Ezekről osztja meg velünk tapasztalatait. Az előadás főbb témái: sérülések, elsősegély, rehabilitáció, napszúrás. Beszél arról, sérülésekkor miért fontos a fájdalomcsillapítás, a vérzés csökkentése, a szöveti regenerálódás elősegítése és a lelki tünetek mérséklése. Bemutatja a sérülések főbb homeopátiás szereit is.

>> Megnézem az előadást!


Doktor Mami: Allergia? Mit tehetünk homeopátiával?

Napjaink egyre jobban terjedő népbetegségévé vált az allergia, amely immunrendszerünk túlérzékenységi reakciója. Ilyenkor olyan anyagokra mozdul rá az immunrendszer, a védekezőrendszerünk, amik nem jelentenek valós veszélyt a szervezet számára. Hiba csúszik a rendszerbe, túlreagálja a szervezet, így itt az immunharmonizáló szerek segíthetnek. Dr. Andits Mónika homeopata orvos online előadásán megismerheted az allergia kezelésének homeopátiás módszereit.  

>> Megnézem az előadást!


Doktor Mami: Csíp, szúr, viszket. Mit tegyek? 

Ha érdekel, mit vethetsz be a szelíd gyógymódok közül csípések esetén vagy éppen a bőröd védelméért, akkor nézd meg Dr. Vályi Nagy Viktor homeopata háziorvos Csíp, szúr, viszket. Mit tegyek? c. előadását!

>> Megnézem az előadást!


Doktor Mami: Társállataink és a homeopátia - Kutyabajok

Tudtad, hogy kutyádnak is segíthetsz homeopátiával? Dr. Mátray Árpád homeopata állatorvos évtizedek óta tart a Kossuth Rádióban reggeli műsort a házi kedvencek problémáiról. Ebben az előadásában ahhoz ad segítséget, hogyan kezelhetünk otthon a kutyák kisebb problémáit homeopátiával. Mit adhatunk egy méhcsípés esetén? Hogyan kombináljuk a tisztítókúrát és a homeopátiás gyógyszereket bőrproblémáknál? Mit adjunk, ha a kutya rosszul reagál a vakcinákra? Mit tehetünk, ha gyomorpanasza van, hogyan ismerjük fel a tüneteket, mit adhatunk a széklet és a viselkedés alapján?

>> Megnézem az előadást!


Tekintsd meg további webináriumainkat itt!


  Tanulj velünk homeopátiát! Klikk ide!
  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TEMATIKUS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Kutyabaj és macskajaj homeopátiás kezelése e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Allergia e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Szénanátha homeopátiás kezelése

   tovább
  • letöltöm

   Túlélési tippek fesztiválozóknak

   tovább
  • letöltöm

   Allergiás nátha orrdugulással e-kártya

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2022