Tanfolyam, webinárium, képzés

A homeopátia alapjai érthetően

dr. Sebő Zsuzsanna és dr. Orosz Ágnes közös webináriuma

Ha homeopátiáról olvasol, mert már volt egy-két sikerélményed, és kíváncsi vagy az elméleti alapokra, vagy egyszerűen érdekelne, ilyen fogalmakkal találkozhatsz:

hasonlóság törvénye, minimális dózis, alkat, fogékony típus....... 

Ne add fel! Inkább nézd meg a CEDH Nemzetközi Oktatószervezet két orvosának előadását, ahol példákon keresztül magyarázzák el a homeopátia alapfogalmait.


>> Megnézem az ingyenes előadást!Összegyűjtöttük a 16 alap homeopátiás szert, amelyet ajánlunk házipatikádba.

Ha maradt még kérdésed, kérdezz homeopátiás szakértőinktől!

  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2021