Szösszenetek a gyermekorvosi rendelőből

„Köszönöm, hogy rendületlenül terjesztik a homeopátiát”

Szakértőnkhöz, dr. Sebő Zsuzsannához sok jó kívánság érkezik ünnepekkor.

Sebő doktornő megosztotta velünk a számára legkedvesebb karácsonyi üzeneteket, amelyek közös nevezője az, hogy az üzenetet küldő pánciensek elkötelezett hívei lettek a homeopátiának, amióta régi egészségi problémájukat végre felszámolták a homeopátia segítségével. Ezekből szemezgettünk.


Egy több évvel ezelőtti, örökké beteg gyerekek édesanyjától:

Kedves Doktornő!

Már nagyon régen nem jelentkeztünk, de mióta homeopátiás kezelést alkalmazunk a gyerekeknél, kutyabajunk. Hébe-hóba átfut rajtunk ez-az, de mindig beválnak a homeopátiás gyógyszerek. Azóta született egy kisfiúnk, aki lassan két éves, de a vitaminokon kívül hagyományos gyógyszert nem kapott. Visszagondolva, a két nagyobb gyerek erre a korára már egy fél patika gyógyszerkészletét elfogyasztotta. Végtelen hálásak vagyunk Önnek és a homeopátiának és kívánunk nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket!


Egy örökké szorongó, iskolában rosszul teljesítő fiú anyukájától

Kedves Zsuzsa Doktornő!

Tájékoztatom, hogy Zalán a kezelés óta kitűnően veszi az akadályokat, jól teljesít az iskolában, sőt szívesen jár. Sokkal több barátjavan, osztályfőnöke szerint egy új gyerek lett. Megszűntek a szorongásai, az indokolatlan dühkitörései. Időnként bevesz a szeréből, de úgy látom, egyre ritkábban van szükség rá. Köszönjük és Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!

 

Egy ekcémás kislánycsaládja

Kedves Doktornő!

Kellemes Ünnepeket kívánok az egész családom nevében. V.K.

u.i. meggyógyultunk az ekcémából és ez lesz az első olyan karácsonyunk, ami vakarózás mentes lesz, hála a homeopátiás szereknek.

 

Egy homeopátia ellentiltakozó apa „megtérése”

Kedves Doktornő!

Boldog Karácsony Ünnepeket kívánok Önnek!

Fiunk jól van, de ezt már tudja. Új esemény, hogy férjem a múlt héten megbetegedett és előállt azzal, hogy adjak neki homeopátiás szert, mert gyorsan meg akar gyógyulni. Hát ahhoz képest, hogy néhány hónappal ezelőtt mekkora viták voltak, amiért a gyereket homeopata orvoshoz vittem, családunk kibővült egy újabb homeopátiát alkalmazó taggal. Köszönjük.

 

Egy évek óta kezelt spektrum zavarban szenvedő kisfiú édesanyja

„Köszönöm, hogy rendületlenül terjesztik a homeopátiát, sok hasznosat tanultam a leírásaikból, Isten tartsa meg ezen jó szokásukat, én is terjeszteni fogom. :-)

Nagyon boldog karácsonyt kívánok!”

Bizonyára sokan kapunk ilyen és hasonló sorokat, karácsonyi üdvözletet a pácienseinktől. Együtt örülünk az elégedett pácienseinkkel, és még jobban elköteleződünk a homeopátiás gyógyítás mellett. 


Összegyűjtöttük a 16 alap homeopátiás szert, amelyet ajánlunk házipatikádba.

Ha maradt még kérdésed, kérdezz homeopátiás szakértőinktől!

Szerkesztette: R.Sz.

  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024