Szoptatás, mellgyulladás, tejserkentés

Nincs elég tejem...Tejszaporítás természetesen

Szabad egy táncra? Lehet, hogy nagyon furcsának érzed majd ezt a kérdést éppen itt és most, amikor a szoptatásról kellene írnom...

És úgy tűnik, nekem eszem ágában sincs a szoptatásról írni. Szívesebben írnék a táncról. De majd meglátod, eljutunk a szoptatáshoz is

Amikor gyerek voltam és valami jó történt velünk, az anyámmal táncra perdültünk. Amíg nagyon kicsi voltam, a karjába vett és úgy forogtunk, amikor meg már nagyobb lettem, én is lépkedtem és így forogtunk, meg nevettünk. Vitt engem, tartott engem, vezetett, máskor meg hagyta, hogy lépjek, sokszor másként, mint ahogy ő tette volna, engedte, hadd vezessem én őt egy sosem tanult, ösztönös ritmusban, ami aztán a kettőnk ritmusa lett. A kettőnk örömből fakadó mosolytánca.

Doktor Mami: Nincs elég tejem! Tejszaporítás természetesen

A szoptatás is ilyen, az anya és gyereke tánca, ahol sok édesanya mindenáron vezetni akar. A felnőtt jogán, az okosabb jogán, vagy aggódásból, félelemből, megfelelési kényszertől hajtva, vagy a jóakarók tanácsát követve, máskor egyedül, túl sok felelősséget vállalva magára. Ekkor a tánc elviselhetetlenné válik, a lépések értelmezhetetlenek, mindketten akarnak valamit, csak éppen egymást nem érzik és egyre kevésbé is értik.

A szoptatás alapja az ösztönök és a józan ész kombinációja. Az ösztönös lépéseké, amelyek biztonságosan vezetnek oda, hogy érezd mikor, hogyan, mennyi ideig szoptass. A józan észé, amely támogat abban, hogy mielőtt - nevezzük néven - teljes pánikba esve tápszerhez nyúlnál, gondold újra végig, valóban nincs-e más megoldás, mint ez a vízzel hígított por?

A józan ész vezet el a kérdéshez, vannak-e olyan természetes megoldások, amelyek a testet és lelket tudják egyszerre harmonizálni úgy, hogy a babamama örömtánc valóban öröm legyen.

Ha úgy érzed, kevés a tejed, segítsd meg a tejtermelést URTICA URENS​ és RICINUS COMMUNIS​ golyócskákkal. Szopogass el felváltva belőlük minden szoptatás előtt 5-5 golyót az 5 CH-s hígításból. Kiegészítheted LAC CANINUM​ 5 CH-ból naponta 3x5 golyóval. Ha a fájdalmasra keményedett mellek zavarnának a szoptatásban, használd a PHYTOLACCA​ 9 CH-t naponta 3x5 golyót. A kisebesedett, berepedezett mellbimbóra CHAMOMILLA VULGARIS​ 15 CH-ból 3x5 golyót, a váladékozó sebre GRAPHITES​ 15 CH 3x5 golyót, a vérző berepedezésre NITRICUM ACIDUM ​ 15 CH 3x5 golyócskát szopogass el naponta. Mellgyulladás esetében az APIS MELLIFICA​ csökkenti a mell fájdalmas duzzanatát 15 CH-ban 4x5 golyócskát alkalmazva naponta. A BRYONIA​ 15 CH 3x5 golyó akkor segít, ha a feszülés enyhül, ha szoros melltartóba csomagolod a melleidet és esélyt sem adsz nekik a mozdulásra.

BELLADONNA​-tt akkor válassz 15 CH-ban 3x naponta, ha a lüktető mellfájdalom kis hőemelkedéssel is jár. Ha azt érzed, hogy teljesen ki vagy fáradva, kimerültél és erőtlen vagy, az ACIDUM PHOSPHORICUM​ 15 CH segít, ha naponta legalább 3x elszopogatsz belőle 5 golyót, Ha azt érzed, hogy sokat fáj a fejed és a sok hajolgatástól majd beszakad a hátad, vegyél be 3x5 golyót a SILICEA​ 15 CH-ból. Ha belefáradtál a döntéseidbe, és csak fuldokolsz a problémád tengerében, és szabadulnál a klassz, vagány, strapabíró csaj szerepéből, kapd el az IGNATIA AMARA​ 30 CH-s fiolát legalább 3x naponta. Ha meg kellően kibuktál már az egyedülléttől meg a döntésképtelenségtől, és már csak sírni tudsz az anyád után, könyörögve, hogy ő legyen veled, jó néhány adag PULSATILLA PRATENSIS​-re fizess elő, de ne add lejjebb a 30 CH-nál.

És ha már szopogatod a golyókat, akár fel is hívhatod telefonon az anyádat, hogy jöjjön át hozzád arra a bizonyos táncra.

Feliratkozás Doktor Mami YouTube csatornára

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Várandósság, szülés, szoptatás homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Tejfakasztás és szoptatás e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Szülés homeopátiával, babaszerek

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024