Szoptatás, mellgyulladás, tejserkentés

Homeomami: Mellgyulladás homeopátiával

A mellgyulladás homeopátiás kezelésénél is igaz az alapszabály - minél előbb, annál jobb.

 • Homeomami: Mellgyulladás homeopátiával

  Homeomami: Mellgyulladás homeopátiával

 • kinyomtatom

 • elküldöm

 • ajánlom

Egyes megközelítések szerint a mellgyulladással a szervezet a pihenés fontosságára hívja fel a figyelmet. Népi gyógymódként jó lehet egy hideg káposztaleveles borogatás a mellre, (a káposztalevél a hűtőszekrényben lehűl) és a szoptatás előtt egy forró zuhany, ami alatt könnyebben elindítható fejéssel a tej. 

A homeopátiás szerek ebben az érzékeny időszakban különösen jók, fontos azonban, mivel a homeopátia az immunrendszert támogatja, hogy már az első tüneteknél kezdjük el a kezelést, ne várjuk meg, hogy elhatalmasodjon a gyulladás!

Homeomami cikke itt olvasható


AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TEMATIKUS KÁRTYÁK
 • letöltöm

  Várandósság, szülés, szoptatás homeopátiával e-könyv

  tovább
 • letöltöm

  Szoptatás homeopátiás segítséggel

  tovább
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2020