Szoptatás, mellgyulladás, tejserkentés

Mellgyulladás kezelése homeopátiával

A mellgyulladás nagyon kellemetlen állapot szoptatás alatt.

 • Mellgyulladás kezelése homeopátiával

  Mellgyulladás kezelése homeopátiával

Legjobb megelőzése az, ha nem hagyunk pangó tejet ott, ahol a baktériumok elszaporodhatnak, a mellben. Néha, főleg abban az időszakban, amikor még nem áll be a kereslet-kínálat szerinti tejtermelés, a mellek fájdalmasan duzzadtak lesznek reggelre. Ilyenkor hatékony segítség, ha fejeskáposzta-levelet a mélyhűtőbe teszünk rövid időre, és ezzel borogatjuk a mellet.

Homeopátiás elsősegély

Ha mellgyulladás gyanúja lép fel, szedjünk PHYTOLACCA​-t és BELLADONNA​-t felváltva, óránként. A Belladonnás mellgyulladásnál piros csíkok lehetnek a bőrön, a Phytolaccát kemény, duzzadt csomók jellemzik.

Ha a mell annyira érzékeny, hogy még járás közben is fáj, viszont a feszes melltartó nyomása kellemes, BRYONIA​ lesz a szer.

Ha egyik sem használ, próbáljuk meg a CALCIUM CARBONICUM​-ot.

A gyulladásos akut esetekben 15 vagy 30 CH javasolt, akár óránként, de legfeljebb 10 adag.

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Várandósság, szülés, szoptatás homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Tejfakasztás és szoptatás e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   A várandósság problémái

   tovább
  • letöltöm

   Émelygés és hányás e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Aranyér e-kártya

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024