Stressz, alvászavar, memória, lámpaláz, vizsgadrukk

Vizsgadrukk és bőrtünetek

Lehet vajon összefüggés a vizsgák és felvételi okozta stressz és a bőrön felbukkanó tünetek rosszabodása között?

Az ekcémát, a pattanásokat, a pikkelysömört, az allergiákat és a kiütéseket mind kiválthatja a stressz. Létezik azonban egy természetes, kiegészítő út, amely segít kezelni ezeknek a gyakori bőrpanaszoknak az okait és tüneteit, állapítja meg Dr. Gabriella Day háziorvos és a homeopata orvos.

A stressz nagyon gyakran felerősíti a már meglévő bőrproblémákat, sőt az is előfordul, hogy még soha nem tapasztalt tüneteket okoz a bőrön, vagy az emésztőrendszerben. Szerencsére van pár gyengéd megoldás ezek kezelésére, vagy megelőzésére. 

A hosszan tartó mellékvese-ingerlés súlyosbítja a bőrproblémákat, ezért fontos a stresszszint kezelése a tanulási szünetek beiktatásával, a szabad levegőn való mozgással, meditációval, vagy bármivel, ami kikapcsolja és feltölti a stresszes vizsgázót.  A helyes étrend is kulcsfontosságú, bár nyilván ennek betartása nem egyszerű a vizsgaidőszak alatt. 

A bőrbetegségek minden egyes betegnél egyediek, így a terápia is egyedi kell, hogy legyen. Ebben óriási segítséget jelent homeopátiás szakorvos bevonása. 


Forrás:

https://www.facebook.com/HomeopathyUK/photos/a.504338692955124/4931282746927341


  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Stressz, álmatlanság, vizsgadrukk homeopátiás kezelése

   tovább
  • letöltöm

   Alvászavar e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Téli lifestyle e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Allergia e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Kutyabaj és macskajaj homeopátiás kezelése e-könyv

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024