Stressz, alvászavar, memória, lámpaláz, vizsgadrukk

Érettségi! Felvételi!

Vizsgázni nem könnyű. És ilyenkor a család vizsgázik, mindenki a maga módján szorong, drukkol, próbál felkészülni. Hogyan segíthetünk homeopátiás szerekkel?

 • Érettségi! Felvételi!

  Érettségi! Felvételi!

A felkészülés alatt

Olyan gyenge, hogy lerogy minden székre, állni sem bír, hasmenése van és pisilni jár – emellett úgy érzi, mindent elfelejtett – GELSEMIUM SEMPERVIRENS​ 30 CH, naponta kétszer.

Járkál tanulás közben, édességet kíván, de ettől hasmenése van, fél mindentől – ARGENTUM NITRICUM​ 30 CH, naponta kétszer.

Teljesen elviselhetetlen, sír, amikor nevetni kéne, sóhajtozik és sajnáltatja magát – IGNATIA AMARA​30 CH, naponta kétszer.

Elbóbiskol tanulás közben, ezért kávét iszik, utálja a huzatot és agresszív – NUX VOMICA​ 30 CH naponta kétszer.

Ha teljesen elveszti az önbizalmát, kétségbeesve vágyik rá, hogy szeressék, tehetetlennek érzi magát, bizonyítani akar – Anacardium 30 CH naponta kétszer.

Túlzott maximalizmus, fázós – ARSENICUM ALBUM​ 30 CH naponta kétszer.

Ha hosszú a vizsgaidőszak:

Teljesen összetört a fáradtságtól, már aludni sem tud – ARNICA MONTANA​ 30 CH, naponta kétszer.

A vizsga napján:

Memóriazavar, energiaszegény, fáradt, nem tud eleget tenni a követelményeknek – ACIDUM PHOSPHORICUM​ + KALIUM PHOSPHORICUM​ 15 CH, félóránként.

A családnak: homeopátiás komplex gyógyszer stresszoldásra.

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Stressz, pánik és alvászavar kezelése homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Stressz, álmatlanság, vizsgadrukk homeopátiás kezelése

   tovább
  • letöltöm

   Balesetek, sérülések kezelése homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Alvászavar e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Téli lifestyle e-kártya

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024