Stressz, alvászavar, memória, lámpaláz, vizsgadrukk

Coffea

kávé

 • Coffea

  Coffea

Jellemzői: A Coffea a mértéktelen kávéfogyasztás következtében fellépő tünetekhez hasonló panaszok kezelésében jut jelentős szerephez azoknál, akiknek állapotát nyugtalanság, idegesség jellemzi.

Elméjük túlzottan tevékeny, gondolataik gyorsak, száguldanak.

Nagyon hasznos szer, hirtelen felindultság esetén.

Az ilyen alkatú egyénekre olykor a túláradó vidámság, olykor a kétségbeesés vesz erőt. Képtelenek lecsillapodni, sokszor álmatlanságban szenvednek, gyakran fejfájósak. Idegállapota feszült, sokszor még a szagok, a zajok, az ízek elviselhetetlennek tűnnek számára. Fájdalomtűrése csekély.

Jellegzetes tünetei: A túlzott élénkség alvászavarokhoz vezet. Nyugtalanság, idegesség, fájdalomra való túlérzékenység. 

Élőhelye: Etiópiában őshonos, a trópusi övben világszerte termesztik.

Feldolgozása: Az érett szemeket 5 napig áztatják alkoholban. Ezután leszűrik, hígítják, dinamizálják. 

Főbb javallatok:

Klimaxos hőhullám

Fejfájás – Sokszor már ébredéskor jelentkezik. Kisugárzik a fülekbe és a fogakba, esetleg arcidegzsábával együtt lép fel. Rendszerint feszültség, stressz, intenzív szellemi munka váltja ki.

Álmatlanság – fokozott szellemi élénkség, a gondolatok, ötletek egymást kergetik. A beteg minden igyekezete ellenére sem képes ellazítani magát, képtelen aludni. Alvásból a legkisebb zajra is felébred. A tünetek iskolai, munkahelyi, magánéleti nyomás hatására alakulnak ki.

Túlzott izgatottság

Szívdobogásérzés

Fogfájás

  kapcsolódó szerek
  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Stressz, pánik és alvászavar kezelése homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Stressz, álmatlanság, vizsgadrukk homeopátiás kezelése

   tovább
  • letöltöm

   Álmatlanság e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Várandósság, szülés, szoptatás homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Alvászavar e-kártya

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024