Orr-fül-gége, torok, nátha, arcüreg

Elhúzódó savós fülgyulladás kezelése

A gégész orvos sokszor tubus beültetését javasolja elhúzódó krónikus savós fülgyulladás esetén a dobüreg szellőzésének visszaállítására. Műtét előtt érdemes megpróbálni a francia homeopata háziorvosok által kidolgozott gyógyszerkombinációt.

 • Elhúzódó savós fülgyulladás kezelése

  Elhúzódó savós fülgyulladás kezelése

A három szert fél évig kell szedni, naponta 1x5 golyót mindháromból (vagy a tüneteket leginkább lefedő szerből) 30 CH potenciában.


KALIUM MURIATICUM​ (Kalium chloratum)

Időszakosan légvételkor erős, szélzúgásszerű hangot, fülzúgást hall a fülében, saját hangját bántóan erősnek, visszhangosnak érzi nagyothallás, nyelésre kis mértékben javul.

Kattogó, pattogó zajok a fülben.

MERCURIUS DULCIS

Az Eustach-kürt eldugulása.

Halláscsökkenés.

Manganum aceticum 

Ha megvakarja a füle belsejét, vagy fültisztító pálcával tisztítja, köhög.

Rekedt. 


  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024