Orr-fül-gége, torok, nátha, arcüreg

A rekedtségről

Számos olyan panasz létezik, amellyel együtt élünk, elviseljük, anélkül hogy betegségként kezelnénk.

 • A rekedtségről

  A rekedtségről

Ilyen a hangvesztés, vagy rekedtség is. A rekedtség hagyományos terápiája a „ne szólj szám”, ami bizonyosan hatásos, de elég nehéz betartani. Leginkább akkor, ha a napi munka is igényli a hangunkat, a suttogó színész, vagy tanár nem nagyon boldogul, a harákoló recepciósról nem is beszélve.

Hangszálaink egészséges állapotban másodpercenként 2-3000-szer rezegnek, és ez olyan hangot produkál, amit a fül is érzékelni tud. Az emberi test egy fantasztikusan tervezett egység. Ha a hangszálak érzékeny felülete bármilyen okból megvastagszik (ezt okozhatja a felületet megtámadó baktérium, vagy vírus, de környezeti hatás, megerőltetés is), a hangszál nem képes az eredeti gyorsasággal rezegni, ezt érzékeljük rekedtségként.

A duzzanat gyakran csak hetek alatt lohad le teljesen.

A kálciumtablettákon és a hallgatáson kívül létezik egy hatékony, biztos gyógymód a hangszálproblémák kezelésére. A komplex homeopátiás gyógyszer (rekedtségre, gégegyulladásra) összetevői meggyorsítják a hangszálak és a gége regenerálódását. A növényi és ásványi eredetű összetevőkből álló szer biztonságosan adható minden korosztálynak.

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Túlélési tippek fesztiválozóknak

   tovább
  • letöltöm

   Torokfájás, ajakherpesz homeopátiás kezelése

   tovább
  • letöltöm

   Influenza & téli betegségek e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Utazási e-könyv

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024