Női problémák, meddőség, fertőzések, gyulladások

Amit minden nőnek tudnia kell!

Holisztikus szemlélettel a gyermekáldásért és a női egészségért

Dr. Szuromi András szülész-nőgyógyász, homeopata szakorvos webináriumát minden nőnek meg kellene hallgatnia.

Közérthető és átfogó információkat ad a női test funkcionális és anatómiai működéséről és az esetleges rendellenességek kezelési lehetőségeiről. Dr. Szuromi András előadásában érinti a hagyományos orvosi gyakorlatot támogató homeopátiás, fitoterápiás és az Aviva tornával kapcsolatos gyakorlati tapasztalatait.

 • A vérzési zavarok, ösztrogén dominancia kezelésében homeopátiás hormonhígításokat ajánl, melyek a ciklust szabályozó hormonokból készülnek. Férfiaknak és nőknek is javasolja az Agnus castus (Barátcserje) szedését, mely már a Római kor óta használt gyógynövény, és erőteljes hatása van a hormonháztartásra. 
 • Holisztikus szemléletű orvos összefüggést lát a szénhidrát anyagcsere zavara, az inzulinrezisztencia és a fogantatási problémák között is.
 • Az előadás kitér a különböző eredetű ciszták keletkezésének okaira és gyengéd, a kiváltó okot megszüntető kezelésükre. 
 • A petevezeték elzáródásának, azaz a gyulladások okozta hegesedés műtéti és alternatív gyógyítási módszerei is terítékre kerülnek.
 • Szuromi doktor megosztja a hallgatókkal, hogy milyen módszerek állnak rendelkezésre a lombik program homeopátiás támogatására, valamint megemlíti a homeopátia pszichére gyakorolt fontos hatását is a terápia során.
 • A fogantatási nehézségek kezelése során gyakorlati tapasztalatként elhangzik, hogy a leendő apa anyagcsere zavarai is milyen nagy mértékben befolyásolhatják a hormonháztartását. Ebből következik, hogy ha elmarad a vágyott gyermekáldás, akkor a pár mindkét tagjánál meg kell vizsgálni pl. az inzulinrezisztenica, vagy cukorbetegség lenetőségeit. 


A webinárium a Terápia Natúra alapítvány oldalán érhető el.

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Női problémák homeopátiás megoldásai e-könyv

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024