Szív-, és érrendszeri betegségek, keringés, visszerek, vérnyomás

Szoknyaszezon! De mi legyen a duzzadt visszerekkel?

Az erek, kötőszövetek rugalmasságát kálcium sókkal is fokozhatjuk.

 • Szoknyaszezon! De mi legyen a duzzadt visszerekkel?

  Szoknyaszezon! De mi legyen a duzzadt visszerekkel?

Ajánlott a  CALCAREA FLUORICA ​ 5 CH  kúraszerűen szedve. Ez legalább három hét, napi 1x2x5 golyó.

Ha az erek melegben és lógatás hatására fájni kezdenek, a PULSATILLA PRATENSIS​ 15 CH segíthet

Terhesség alatti visszérproblémák kiváló szere is. Amikor a visszerek mellett aranyér is jelentkezik, az erek fájdalmasak, feszülnek és kékek, a HAMAMELIS VIRGINIANA​ 9 CH-t érdemes kipróbálni.

Ha a lábon halvány a bőr, de könnyen bepirosodik, és a visszér fájdalma elmúlik lassú sétától, FERRUM PHOSPHORICUM​ 15 CH a megfelelő szer.

Általánosan javítja az állapotot az ARNICA MONTANA​ 9 CH-ban szedjük, akár hosszabb ideig is.

  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024