Neurológia, pszichés zavarok, fejfájás, migrén

Téli levertség ellen homeopátia

A hideg, nagyrészt sötét téli napok sokakra vannak rossz hatással, a levertség, a depresszió tünetei jelentkezhetnek vagy romolhatnak.

 • Téli levertség ellen homeopátia

  Téli levertség ellen homeopátia

A homeopátia segíthet ilyen esetekben. Milyen szerekre gondolhatunk először?

Komplex tabletta

A szorongást, idegességet enyhíti

Nem okoz aluszékonyságot, álmosságot

Segíti az elalvást

Nem okoz függőséget

Aztán a monokomponensű szerek:

Nyugtalanság vagy éppen nagyfokú gyengeség. Állandó mozgásigény miatti álmatlanság. Aggodalmaskodó, gyötrődik. Félelmekkel teli éjszaka, fél az egyedülléttől, a haláltól. Szorongást a mellkasában, a hasában érzi.

ACIDUM PHOSPHORICUM

Rettegés, retteg a jövőtől. Kimerültség, idegkimerültség, csendes. Lelassult. Rossz hír, nagyfokú szellemi vagy fizikai megerőltetés következményei.

CALCIUM CARBONICUM

Szellemi megerőltetés; testi megerőltetés, ijedtség következményei. Óvatos, zavart. Lassú reakció, lassú, búskomor. Szorongás depresszióval, szorongva ébred. Ijedős, fél a jövőtől, a szerencsétlenségektől. Igényli a támaszt.

ARGENTUM NITRICUM

Nyugtalanság, idegeskedés, kapkodás. Irracionális érzetek, a teret vagy az időt nem érzékeli valósan. Zavarodottság, gyenge memória. Nyilvános megjelenésektől fél.

IGNATIA AMARA

Csalódás, szerelmi csalódás, ijedtség, bánat következményei. Csalódás a saját teljesítményével vagy a környezet azzal kapcsolatos reakciójában. Változékony hangulat, sírás, sírógörcs.

 

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Stressz, pánik és alvászavar kezelése homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Alvászavar e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Beszoktatás alatti lelkiállapotok e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Fáradtság, kimerültség e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Balesetek, sérülések kezelése homeopátiával e-könyv

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024