Neurológia, pszichés zavarok, fejfájás, migrén

Homeomami: Fejfájós gyerek - vajon miért?

A gyerekek fejfájása mögött általában nem valami súlyos betegség áll.

 • Homeomami: Fejfájós gyerek - vajon miért?

  Homeomami: Fejfájós gyerek - vajon miért?

Csak az idegrendszerük érzékenyebb, esetleg egy ásvány hiányzik a szervezetükből, fáradt a szemük, vagy csak túl sokat kockulnak. A megfeszült szemizmok általában homloktáji, szemkörnyéki, halánték körüli fejfájást okoznak, ami pihenésre javul. A fejfájás az egyik leggyakoribb tünet a 8-10 éves gyerekeknél.

Másik gyakori ok a gericscsigolyák rossz helyzete, ha sokszor egy tartásban van a test (iskola, számítógép) a feszülő  izmok rossz helyzetbe fixálják a gerincet. A gerinc természetes egyensúlyi helyzete megváltozik, nyak csigolyái enyhén elcsúszhatnak, nyomhatják az idegeket, a nyak izmai görcsösen feszülnek. Az izmok vérellátása csökken.  

A cikk további része itt folytatódik.


  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Stressz, pánik és alvászavar kezelése homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Fejfájás, migrén homeopátiás kezelése

   tovább
  • letöltöm

   Napszúrás e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Tengeri betegség e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Várandósság, szülés, szoptatás homeopátiával e-könyv

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024