Kutatások, tudományos anyagok, érvek

Járvány - kubai tapasztalatok

Kubában a COVID-19 járvány tavaszi megelőzésében alkalmaztak homeopátiát, az eredmények biztatóak.

Vajon más országok is követik majd ezt a kezdeményezést? Kubában, 1 millió ember bevonásával készült tanulmány ígéretes eredményeket igazolt a COVID-19 megelőzésére homeopátiával.

A kubai hatóságok homeopátiás készítményeket alkalmaztak a COVID járvány megelőzésére. Először 46000 egészségügyi dolgozó kapott homeopátiás készítményt és közülük csak 62 főnél mutatták ki a betegséget később. A kedvező eredményeket követően 953.416 család kapott a szerből. 

„A HP (Homeoprophylaxis azaz súlyos fertőző betegségek megelőzése homeopátiával) kampányt 2020. április 1-én indították 45.914 fővel a vizsgálatban résztvevő egészségügyi intézményekben, ahol április 30-ig kapták a PrevengHo®-Vir* szert. A vizsgálatban résztvevők közül csak 62 főnél mutatták ki később a COVID-19-et. „ 

„Azok után, hogy Kubában az aktív fertőzöttek száma elérte az 1537 főt, 43 településen 953.416 család kapta a szert.  A megelőző kúra befejezése után Havanna Plaza de la Revolution negyedében csak további négy beteget regisztráltak, ami a megelőző kampányban résztvevő lakosság 0,002%-a. „ Forrás: https://homeopathyresource.wordpress.com/.../cuban-covid...

*PrevengHo®-Vir: egy kombinált homeopátiás készítmény. Összetevői: Anas barberiae C 200, Baptisia tinctoria 200, Baccilinum C 30, Pyrogenum C 200, Eupetorium perf C 200, Influezinum C 200, Arsenicum Album C 200

„A készítményt nem terápiás célra alkalmaztuk, azaz nem a COVID-19 kezelésére írtuk elő.” Ezt hangsúlyozta Diadelis Ramirez Figueredo, a Cecmed, a kubai egészségügyi hatóság vezető kutatója. 


A cikk ismeretterjesztést szolgál, nem terápiás vagy megelőző kezelést ajánl. Tünetek esetén forduljon orvosához!


  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Influenza & téli betegségek e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Influenza, láz, megfázás homeopátiás kezelése

   tovább
  • letöltöm

   Túlélési tippek fesztiválozóknak

   tovább
  • letöltöm

   Jól működő immunrendszer? Természetesen!

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024