Kutatások, tudományos anyagok, érvek

Homeopátia a tüdőrák integratív kezelésében

Integratív terápia a tüdőrák kezelésében jobb életminőséget és magasabb túlélési rátát eredményez.

Vizsgálat igazolja az integratív homeopátia kedvező hatását előrehaladott tüdőrákos betegeknél

Egy nemrégiben végzett kettős-vak, placebo-kontrollos, 3 karú, multicentrikus vizsgálatban az egyénre szabott homeopátiás kezelés hatását értékelték a 4. stádiumú, nem kissejtes tüdőrákos betegeknél, a hagyományos kezelés kiegészítéseként alkalmazva. A 150 beteg bevonásával végzett vizsgálat megállapította, hogy a kiegészítő homeopátia javítja az életminőséget és meghosszabbítja a túlélési időt. A terápiában az integrált megközelítés a legcélravezetőbb a legjobb eredmények elérése érdekében.

Ez a tanulmány a témával kapcsolatos korábbi kutatások eredményeire épít, amelyeket Michael Frass professzor, a bécsi Orvostudományi Egyetem munkatára (MUW) prezentált Máltán 2017-ben.


Forrás: https://www.hri-research.org/

Az eredeti vizsgálat: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33010094/


  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024